En byggfirma att lita på i Stockholm och Uppsala

Arbetsledning och totalentreprenad

Som arbetsledare går vi in i projekt och ser till att arbetet flyter på som planerat. Vanligtvis är det bästa om vi har hela ansvaret men kan även se till att arbetet har en stark ledning som hjälper till att nå de mål som är planerade.

YL Sthlm AB:s största affärsområde är renovering, ombyggnad och tillbyggnad av större flerfamiljshus och offentliga byggnader åt BRF och kommuner. I dessa projekt tar vi ofta ett helhetsansvar och utför allt från total utrivning ner till byggnadens stomme till återuppbyggnad och färdigställande. 

Ombyggnation & nyproduktion utvändigt samt invändigt arbete

Med många års erfarenhet inom branschen hjälper vi er med nybyggnationer av allt från villor till större fastigheter. Vi möter kundens önskemål och erbjuder en flexibel arbetsprocess. Vi kan erbjuda:

  • Arbetsledning.
  • Ombyggnation, nyproduktion, utvändigt samt invändigt arbete.
  • Snickeri, fönstermontage, takentreprenad.
  • Fasad, golvläggning, montage av innerväggar.
  • Snart öppnas fabriken i Polen som kan leverera aluminiumfönster, dörrgrupper, fasadprofiler och m.m. med fabrikspriser. Vi levererar med eller utan montage.
  • Bemanning av byggarbetsplatser. Vi hjälper dig och ser till att er arbetsplats har den byggarbetspersonalen som behövs, oavsett nivå och befattning. Kontakta oss för mer information så hjälper vi er.

Kontakta oss

Vill ni komma i kontakt med oss? Testa gärna att ringa eller skicka ett meddelande till oss genom formuläret på kontaktsidan. 

Kontakta oss

VVS och El-installation

Vi har under åren knytit kontakter med företag som vi samarbetar med när det kommer till VVS och el. Detta för att leverera ett så bra jobb som möjligt, vi ser till att resultatet blir bra och att vi utför vårt jobb så bra som möjligt.

Kontakta oss

YL Sthlm AB
Allévägen 13B

19446 UPPLANDS VÄSBY

Org.nr: 559222-6921
Bankgiro: 5460-3584

Ring oss 
0763246148